DINNERCLUBS AKTIVITETER ER DESVÆRRE SAT PÅ PAUSE PER 1. JANUAR 2021.

Vi håber at kunne vende tilbage med Dinnerclub i fremtiden.

Hvorfor vælge

Dinnerclub?

ADGANG TIL LÆKRE TILBUD SAMT
FORDELE I BYEN FOR KUN 29 KR/MD.

SPAR PENGE PÅ DINE RESTAURANT
OG CAFÉBESØG

NYE TILBUD UDGIVES HVER MÅNED
– SENDES PÅ E-MAIL OG SMS


Hvad er Dinnerclub?

Dinnerclub er en ny fordelsklub for dig, som
ønsker at nyde alt fra brunch til tapas, fra kaffe
til cocktails, men til billigere penge.

Vi laver månedligt gode tilbud i samarbejde
med de bedste spisesteder i byen, og
samler dem i én pakke – til KUN 29,- pr. md.

Hvordan fungerer det?

Tak fordi du spørger! Ser du, når du er medlem af
Dinnerclub kan du nyde godt af de bedste tilbud i byen.
Du viser blot tilbuddet til personalet på
spisestedet, mens du er logget ind.
Så kan personalet “swipe” dit tilbud i bunden
af skærmen. På den måde viser du,
at du er en af os 🙂 Smart, ikke?

Udvalgte tilbud

Her er en lille smagsprøve på nogle af
tilbuddende til månedens Dinnerclub
medlemmer.

Se alle månedens fordele her

Bliv medlem af Dinnerclub i dag

Det koster kun 29 kr. pr. måned. Vi har ingen binding
og lige nu er første måned gratis

Ved oprettelse åbnes et betalingsvindue. Du vil først blive opkrævet 29 kr. om én måned fra i dag.


Amina Leto

“Jeg synes det er et super-fedt koncept med at man kan få adgang til de eksklusive tilbud og spare penge på byens gode steder – og det fungerer simpelt og nemt, når man skal indløse tilbud på stederne”

Amina Leto

Lene Thomsen

“Jeg synes det er super smart – når man alligevel skal ud og hygge på cafeer og restauranter i Aalborg, så kan man jo lige så godt nyde de lækre tilbud og spare penge”

Lene Thomsen

Signe Vinther Olesen

“Hvis man alligevel spiser ude, hvorfor så ikke nyde godt af fordele imens? Jeg kan varmt anbefale fordelsklubben Dinnerclub!”

testimonial dinnerclub dinnerlust tilbud anbefaling signe vinther olesen
Signe Vinther Olesen

Lena Lykke

“Jeg bruger Dinnerclub. Fordelsklubben er meget nem at bruge. Du logger bare ind på din profil hos Dinnerclub, viser personalet tilbudet på din mobil, de ‘swiper’ og du får dit tilbud. For kun 29,- om måneden kan man spare meget på at gå ud og få noget lækkert at spise og drikke 🤩”

Lena Lykke

Frida Böregård

“Jeg er allerede rigtig glad for løsningen – det er nemt og billigt at være medlem, og der er god og hurtig service hvis man er i tvivl om noget. Jeg nyder at gå ud med veninderne og kæresten på gode og hyggelige steder, så Dinnerclub er et super initiativ!”

Frida Böregård


Måske kender du os fra..Ofte stillede spørgsmål

Som Dinnerclub-medlem får du glæde af eksklusiv adgang til en lang række tilbud og fordele hos spisesteder, caféer, vinbarer mv. - Disse tilbud er unikke til dig som Dinnerclub medlem 🙂

Det koster 29 kr. om måneden at være medlem af Dinnerclub. Vi har sat prisen så alle kan være med. Faktisk er medlemskabet for de fleste allerede tjent hjem ved brug af ét enkelt tilbud.

Vi frigiver nye tilbud til vores medlemmer d. 1 hver måned. Det betyder, at de gamle tilbud fjernes, og nye kommer til. Sådan sikrer vi, at der altid er gode fordele for vores medlemmer.

Hvis du allerede er medlem, vil du modtage en SMS og en e-mail med de nye tilbud hver måned 🙂

Når du tilmelder dig Dinnerclub, vil der blive åbnet et betalingsvindue, hvor du kan indtaste dine kortoplysninger. Når du har gjort dette, vil der blive trukket 29 kr. på dit kort, og dit medlemsskab er nu aktivt. Du kan nu nyde godt at månedens tilbud. Efter 30 dage vil der igen blive trukket 29 kr, og dit medlemskab er nu fornyet. Det betyder, at opretter du dig d. 15 december, så kan du faktisk nyde godt af både tilbuddene i december, men også dem i januar.

Det er heldigvis rigtigt nemt 🙂 Hvis du er medlem, skal du blot gå ind på tilbuddet, og lade personalet på spisestedet "swipe" dit tilbud. Sådan viser du personalet, at du er en af os. Du finder "Swipe" funktionen i bunden af skærmen, når du er logget ind, og er på siden for det tilbud, som du ønsker at indløse. Bemærk:a Lad kun personalet Swipe dit tilbud. Når tilbuddet er swipet, er det indløst, og kan derfor ikke bruges igen.

Det er et godt spørgsmål 🙂 Du er med til at vurdere tilbuddene, når du giver en thumbs up. Denne vurdering bruger vi, når vi skal indhente nye tilbud til vores medlemmer. På denne måde sikrer vi, at vores tilbud er så gode og relevante som muligt.

Det er heldigvis meget nemt at afmelde dit abonnement. Når du er logget ind, går du blot ind på din profil, og trykker på knappen "Afmeld". Denne finder du i bunden af skærmen, på din profil-side.

Vi synes det skal være enkelt og ligetil at blive medlem - men også at afmelde sig igen. Der er derfor ingen binding på vores abonnementer, og det vil der aldrig komme.

Så snart du er tilmeldt, og har et aktivt medlemsskab, kan du benytte dine tilbud. Vores tilbud er tilgængelige i én kalendermåned af gangen, og opdateres hver måned til d. 1. - Det betyder, at er du blevet medlem d. 15 januar, så kan du bruge tilbuddene i januar resten af måneden ud - og tilbuddene i februar i 15 dage, altså indtil d. 15. februar.

Frygt ej 🙂 Følg linket her og udfyld formularen, så finder vi en løsning.


Vil du være en del af Dinnerclub-familien?

Vi er sikre på at du vil elske vores gode tilbud. Bliv medlem på knappen herunder 🙂

 


Nyhedsbrev

Vil du heller ikke gå glip af opdateringer omkring gode spisesteder, tilbud, og tiltag? Bliv opdateret med vores nyhedsbrev.


Dinnerlust ApS

CVR: 38629727
club@dinnerlust.dk

1.3.6.3 (6994e2b)