fbpx

25% rabat på alle retter hos Casa Pazza

Hos Casa Pazza

Casa Pazza

casapazza3
casapazza2
casapazza
casapazza5
casapazza4
casapazza6

Grundet den ekstraordinære og ærgerlige Covid-19 situation, har vi i samarbejde med Casa Pazza udarbejdet en fortrinlig Dinnerclub-fordel til dig. Lige nu får du 25% rabat på alle retter. Du kan enten bestille på 31 27 09 00 eller på stedet.

 

Covid-19 Tilbud: I samarbejde med Casa Pazza, har vi lavet denne fordel på 25% rabat på alle retter som Dinnerclub-medlem. OBS: Vi gør opmærksom på, at vi anbefaler du SELV ‘swiper’ denne fordel i bunden af siden, når du har vist det hos Casa Pazza.

 

Casa Pazza har vundet nordjydernes hjerter med autentisk, italiensk “kvalitets fast-food” – herunder især med deres velsmagende pastaretter, bestående af friske råvarer af højeste kvalitet. Senest blev de hædret for deres enorme samfundssind, da de tilbød gratis retter til sundhedspersonalet i Nordjylland. Nu er det vores tur, til at give igen!

Som Dinnerclub-medlem får du en rabat på 25% på alle retter. Fordelen er personlig, hvilket vil sige, at tilbuddet kun gælder for dig som medlem – dog er børn også inkluderet i fordelen.

Bestillingerne skal afhentes i åbningstiden (man-fredag: 11:00-21:00, lør-søndag: 16:00-21:00) på stedet beliggende på Reberbansgade 20, 9000 Aalborg.

Støt dit lokale spisested i denne situation! 

 

OBS. Husk gerne SELV, at ‘swipe’ dit tilbud (i bunden af denne side) på telefonen, når du har fremvist dette hos Casa Pazza 📲

 


Om stedet:

Hos Casa Pazza får man en fantastisk følelse af hygge og nærvære – særligt grundet det åbne køkken, hvor maden bliver kreeret foran kunden. Casa Pazza har specialiseret sig i autentisk italiensk, hjemmelavet mad, som ofte står og simrer i køkkenet i timevis – en vaskeægte fornøjelse. Hos Casa Pazza er der stort fokus på dét, at skabe hjemmelavet mad af råvarer af højeste kvalitet – og det kan smages.

Stedets sociale medier:

   

Klik her for at dele tilbuddet med dine venner
… så kan i alle spare penge 🙂

TIlbuddet er ikke aktivt


Nyhedsbrev

Vil du heller ikke gå glip af opdateringer omkring gode spisesteder, tilbud, og tiltag? Bliv opdateret med vores nyhedsbrev.


Dinnerlust ApS

CVR: 38629727
club@dinnerlust.dk

1.3.6.3 (6994e2b)