fbpx

25% rabat på alle de lækre pastaretter

Hos Casa Pazza

Casa Pazza

casapazza3
casapazza2
casapazza
casapazza5
casapazza4
casapazza6

I samarbejde med Casa Pazza i Reberbansgade, har vi udarbejdet en fortrinlig Dinnerclub-fordel til dig. Denne måned får du 25% rabat på alle de lækre retter på menukortet hos det gode sted. Du kan enten bestille på 31 27 09 00 eller blot på stedet.

 

Casa Pazza har vundet nordjydernes hjerter med autentisk, italiensk “kvalitets fast-food” – herunder især med deres velsmagende pastaretter, bestående af friske råvarer af højeste kvalitet. Senest blev de hædret for deres enorme samfundssind, da de tilbød gratis retter til sundhedspersonalet i Nordjylland.

Som Dinnerclub-medlem får du med denne fordel altså en rabat på 25% på alle stedets super velsmagende retter. Fordelen er personlig, hvilket vil sige, at tilbuddet kun gælder for dig som medlem – dog er børn også inkluderet i fordelen.

Se alle de lækre retter du vælge mellem her.

 

Bestillingerne skal afhentes i åbningstiden (man-fredag: 11:00-21:00, lør-søndag: 16:00-21:00) på stedet. Casa Pazza er beliggende på Reberbansgade 20, 9000 Aalborg.

 

OBS. Grundet corona-situationen, anbefaler vi, at du gerne SELV ‘swiper’ dit tilbud (i bunden af denne side) på telefonen, når du har fremvist dette hos Casa Pazza 📲

 


Om stedet:

Hos Casa Pazza får man en fantastisk følelse af hygge og nærvære – særligt grundet det åbne køkken, hvor maden bliver kreeret foran kunden. Casa Pazza har specialiseret sig i autentisk italiensk, hjemmelavet mad, som ofte står og simrer i køkkenet i timevis – en vaskeægte fornøjelse. Hos Casa Pazza er der stort fokus på dét, at skabe hjemmelavet mad af råvarer af højeste kvalitet – og det kan smages.

 

Stedets sociale medier:

   

Klik her for at dele tilbuddet med dine venner
… så kan i alle spare penge 🙂

TIlbuddet er ikke aktivt


Nyhedsbrev

Vil du heller ikke gå glip af opdateringer omkring gode spisesteder, tilbud, og tiltag? Bliv opdateret med vores nyhedsbrev.


Dinnerlust ApS

CVR: 38629727
club@dinnerlust.dk

1.3.6.3 (6994e2b)