Her finder du de ofte stillede spørgsmål. Har du stadig brug for hjælp? Brug da vores kontaktformular i bunden af siden.

FAQ

Som Dinnerclub-medlem får du glæde af eksklusiv adgang til en lang række tilbud og fordele hos spisesteder, caféer, vinbarer mv. – Disse tilbud er unikke til dig som Dinnerclub medlem 🙂
Det koster 29 kr. om måneden at være medlem af Dinnerclub. Vi har sat prisen så alle kan være med. Faktisk er medlemskabet for de fleste allerede tjent hjem ved brug af ét enkelt tilbud.
Vi frigiver nye tilbud til vores medlemmer d. 1 hver måned. Det betyder, at de gamle tilbud fjernes, og nye kommer til. Sådan sikrer vi, at der altid er gode fordele for vores medlemmer. Hvis du allerede er medlem, vil du modtage en SMS og en e-mail med de nye tilbud hver måned 🙂
Når du tilmelder dig Dinnerclub, vil der blive åbnet et betalingsvindue, hvor du kan indtaste dine kortoplysninger. Når du har gjort dette, vil der blive trukket 29 kr. på dit kort, og dit medlemsskab er nu aktivt. Du kan nu nyde godt at månedens tilbud. Efter 30 dage vil der igen blive trukket 29 kr, og dit medlemskab er nu fornyet. Det betyder, at opretter du dig d. 15 december, så kan du faktisk nyde godt af både tilbuddene i december, men også dem i januar.
Det er heldigvis rigtigt nemt 🙂 Hvis du er medlem, skal du blot gå ind på tilbuddet, og lade personalet på spisestedet “swipe” dit tilbud. Sådan viser du personalet, at du er en af os. Du finder “Swipe” funktionen i bunden af skærmen, når du er logget ind, og er på siden for det tilbud, som du ønsker at indløse. Bemærk: Lad kun personalet Swipe dit tilbud. Når tilbuddet er swipet, er det indløst, og kan derfor ikke bruges igen.
Det er et godt spørgsmål 🙂 Du er med til at vurdere tilbuddene, når du giver en thumbs up. Denne vurdering bruger vi, når vi skal indhente nye tilbud til vores medlemmer. På denne måde sikrer vi, at vores tilbud er så gode og relevante som muligt.
Det er heldigvis meget nemt at afmelde dit abonnement. Når du er logget ind, går du blot ind på din profil, og trykker på knappen “Afmeld”. Denne finder du i bunden af skærmen, på din profil-side.
Vi synes det skal være enkelt og ligetil at blive medlem – men også at afmelde sig igen. Der er derfor ingen binding på vores abonnementer, og det vil der aldrig komme.
Så snart du er tilmeldt, og har et aktivt medlemsskab, kan du benytte dine tilbud. Vores tilbud er tilgængelige i én kalendermåned af gangen, og opdateres hver måned til d. 1. – Det betyder, at er du blevet medlem d. 15 januar, så kan du bruge tilbuddene i januar resten af måneden ud – og tilbuddene i februar i 15 dage, altså indtil d. 15. februar.
Frygt ej 🙂 Følg linket her og udfyld formularen, så fixer vi det for dig.

Kontakt os


Nyhedsbrev

Vil du heller ikke gå glip af opdateringer omkring gode spisesteder, tilbud, og tiltag? Bliv opdateret med vores nyhedsbrev.


Dinnerlust ApS

CVR: 38629727
club@dinnerlust.dk

1.3.6.3 (6994e2b)