DINNERCLUBS AKTIVITETER ER DESVÆRRE SAT PÅ PAUSE PER 1. JANUAR 2021.

Bliv Dinnerclub medlem
– og oplev alle fordelene!

  • Få eksklusive tilbud i Aalborg for kun 29 kr. per måned.
  • Spar penge på en række gode restauranter, caféer, vinbarer og kaffebarer.
  • Nye tilbud udgives hver måned – du får notifikation via E-mail og SMS.
  • Indløs tilbuddet på stedet – Personalet ‘swiper’ tilbuddet på din telefon.
  • Lige nu får du første måned gratis – og selvfølgelig uden binding 🙂 FØRSTE MÅNED GRATIS VED TILMELDING LIGE NU – INGEN BINDING

Ved oprettelse åbnes et betalingsvindue. Du vil først blive opkrævet 29 kr. om én måned fra i dag.


Frida Böregård

“Jeg er allerede rigtig glad for løsningen – det er nemt og billigt at være medlem, og der er god og hurtig service hvis man er i tvivl om noget. Jeg nyder at gå ud med veninderne og kæresten på gode og hyggelige steder, så Dinnerclub er et super initiativ!”

Frida Böregård

Lena Lykke

“Jeg bruger Dinnerclub. Fordelsklubben er meget nem at bruge. Du logger bare ind på din profil hos Dinnerclub, viser personalet tilbudet på din mobil, de ‘swiper’ og du får dit tilbud. For kun 29,- om måneden kan man spare meget på at gå ud og få noget lækkert at spise og drikke 🤩”

Lena Lykke

Signe Vinther Olesen

“Hvis man alligevel spiser ude, hvorfor så ikke nyde godt af fordele imens? Jeg kan varmt anbefale fordelsklubben Dinnerclub!”

testimonial dinnerclub dinnerlust tilbud anbefaling signe vinther olesen
Signe Vinther Olesen

Lene Thomsen

“Jeg synes det er super smart – når man alligevel skal ud og hygge på cafeer og restauranter i Aalborg, så kan man jo lige så godt nyde de lækre tilbud og spare penge”

Lene Thomsen

Amina Leto

“Jeg synes det er et super-fedt koncept med at man kan få adgang til de eksklusive tilbud og spare penge på byens gode steder – og det fungerer simpelt og nemt, når man skal indløse tilbud på stederne”

Amina Leto

Måske kender du os fra..Ofte stillede spørgsmål


Det koster 29 kr. om måneden at være medlem af Dinnerclub - men du får lige nu første måned gratis. Så kan du teste det af, kvit og frit, og se om det er noget for dig. Vi har sat prisen så alle kan være med - faktisk er medlemskabet for de fleste allerede tjent hjem ved brug af ét enkelt tilbud.
Når du tilmelder dig Dinnerclub, vil der blive åbnet et betalingsvindue, hvor du kan indtaste dine kortoplysninger. Der vil ikke blive trukket noget på dit kort nu, da første måned er gratis. Når du har indtastet dine kortoplysninger, er dit medlemsskab aktivt, og du kan nu nyde godt af alle månedens tilbud.

Efter 30 dage vil der blive trukket 29 kr, og dit medlemskab er nu fornyet. Det betyder, at opretter du dig d. 15 januar, så kan du faktisk nyde godt af både tilbuddene i januar, men også dem i februar. Smart, ikke? 🙂
Det er heldigvis rigtigt nemt 🙂 Hvis du er medlem, skal du blot gå ind på tilbuddet, og lade personalet på spisestedet "swipe" dit tilbud. Sådan viser du personalet, at du er en af os. Du finder "Swipe" funktionen i bunden af skærmen, når du er logget ind, og er på siden for det tilbud, som du ønsker at indløse. Bemærk: Lad kun personalet Swipe dit tilbud. Når tilbuddet er swipet, er det indløst, og kan derfor ikke bruges igen.
Det er heldigvis meget nemt at afmelde dit abonnement. Når du er logget ind, går du blot ind på din profil, og trykker på knappen "Afmeld". Denne finder du i bunden af skærmen, på din profil-side.

Afmelder du dig midt i en periode, vil du stadig kunne benytte dine tilbud, indtil perioden udløber, og der vi likke blive trukket mere på dit kort.
Vi synes det skal være enkelt og ligetil at blive medlem - men også at afmelde sig igen. Der er derfor ingen binding på vores abonnementer, og det vil der aldrig komme. Du kan derfor prøve første måned kvit og frit - og afmelder du dig, så bebrejder vi dig ikke. Men det tror vi ikke ud gør, for tilbuddene er virkelig gode 🙂

Nyhedsbrev

Vil du heller ikke gå glip af opdateringer omkring gode spisesteder, tilbud, og tiltag? Bliv opdateret med vores nyhedsbrev.


Dinnerlust ApS

CVR: 38629727
club@dinnerlust.dk

1.3.6.3 (6994e2b)